Om jnw.se

jnw.se har skapats i kölvattnet av www.noordinarypeople.com (som var sidan för min enskilda firma som lades ned årsskiftet 2009/2010), www.noordinaryrecords.com (som var tänkt som ett online skivbolag och samlingsplats för osignade band – inklusive min egen musik), och www.jnw.se som var en renodlad sida om mig.

Eftersom jag lade ner min firma och ville banta kostnader för webbhotell och diverse domäner valde jag att skapa en ny sida med plats för allt.

Jag delar gärna med mig av det jag kan och mina tankar, och hoppas att det kan vara någon annan till nytta.

Tekniken bakom jnw.se

Jag har övergått till att köra WordPress som plattform, vilket skapar mycket mindre huvudbry än när jag programmerat hela CMS delen själv. Nu är sidan mer flexibel och jag har större möjligheter att presentera nytt material till dig som besökare.

Copyright och vidarespridning av material på jnw.se

Allt material är copyrightskyddat och släppt under Creative Commons license. Närmare specificerat så är det släppt under Creative Commons Attribution Non-Commercial No Derivatives (CC by-nc-nd).

I korthet innebär det att du får använda detta material fritt, utan att förändra det, och spridare vidare det till vem som helst. Du måste ge mig ”cred” varje gång du använder det till något annat än personlig bruk. Du får inte använda det i ett kommersiellt syfte (dvs tjäna pengar på det, eftersom jag ju inte tjänar några pengar på det). Självklart är jag mycket tacksam om du informerar mig att du använder materialet och gärna kommer med feedback. Du har dock ingen skyldighet att göra detta.