Detta är uppföljaren till min debutroman En bok om en bög. Här får vi ännu en gång följa Emil och Mikael genom en ny resa. Utan att avslöja allt för mycket kanske du på bokens titel förstår att den här gången handlar det om föräldraskap.pappa-pappa-barn

Under produktion

ISBN: Ej fastställt

Release datum: Boken är under produktion, preliminär release årsskiftet 2015/2016.

Förlag: Vulkan

Antal ord: Ökande allt eftersom…. 🙂

Baksidan:

Den här gången heter Nalles bok Pappa Pappa Barn, Emils bok heter Breven från Himlen.

Precis som förra gången är det två böcker i en, en fortsatt riktigt bra deal!

Emil och Mikael gör här en annan resa tillsammans. Deras kärlek som må ha varit stark från början har djupnat och mognat. De har utvecklats både tillsammans som par, men också var för sig som personer.

Utan att de hade planerat det, så möter de en annan fas i livet, nämligen utmaningen att bli föräldrar. Även om önskan har funnits där, så blev vägen dit inte alls som de hade tänkt.

Det är lika mycket en resa av sorg och förlust som det är av ovillkorlig kärlek och stärkandet av redan existerande band.

Walle är fortfarande med dem. Han har blivit en vän för livet. Emil och Walle planerar en musikalisk resa världen över, som mest är fiktiv. Mikael och Walle gör små filmtrådar som underhållning till filmklubbsträffarna.

Emil har börjat få sporadisk kontakt med sina föräldrar igen, för det är ju så, att människor kan förändras, om de själva vill. Ibland förändras man för att man måste. Kanske för att man plötsligt blir förälder.

Jennifer hänger också med. Kanske något rundare om magen den här gången.