Ja, vem kan detta vara?

Du har kanske tittat runt lite på sidan här och börjat skapa dig en uppfattning om detta, och just denna sida är tänkt att hjälpa dig på traven.

Jag är en familjefar med en vacker, underbar fru, ett barn och två bångstyriga katter. Måndag till fredag spenderar jag dagarna på jobbet och jobbar på ett företag som heter Stream i Helsingborg. Stream tillhandahåller telefonsupport till olika kunder och jag jobbar åt Dell och sitter på PowerEdge supporten för Sverige och Danmark.

Väl hemma (i Ängelholm) så tar ju min dotter största delen av tiden, och pyssel i hemmet med matlagning och sådant som ska göras. När fritiden väl infinner sig blir det oftast sängläge på en gång. Men om det nu inte blir det så ser jag gärna en film, eller tittar på någon skön tv-serie (som jag har på DVD), gillar Star Trek Voyager, Vänner, Alias, Heros med flera.

Är det inte soffläge så är det något kreativt. Skapa en webbsida, skriva något, göra musik, rita, klippa någon filmsnutt, ja, mina hobbys är många.

Skulle jag få obegränsat med tid hade jag ägnat den åt att lära mig mer om matlagning, skrivit mer musik och skrivna alster. Jag tänker mig att jag kommer få det snart när jag ärver en rik okänd släkting, får en anonym gåva från en rik välgörare, eller vinner massor med pengar på lotto eller triss. 🙂

Jag är en troende man och min tro är väldigt viktig för mig, men den är också något personligt. (Av detta kanske du kan gissa att religion är också ett stort intresse område, vilket även människor är.) Min tro är också mitt rättesnöre i relationer med andra människor. Jag tror på kärleken och det goda. Och att det finns något som är rätt. Och ibland är det svårt att välja det som är rätt, men att det är viktigt att göra det. Jag tror också att Gud hjälper oss, men att vi själva måste göra jobbet. 🙂 Hjälp till självhjälp kan man säga…

När det gäller film och böcker så är det fantasy och action som är favoriter, men jag är klart en allätare och fastnar väldigt lätt i en berättelse, vare sig den är skriven eller filmatiserad. Jag älskar att låta mig ryckas med och få uppleva det som resan bjuder mig på.

Jag är även allätare när det gäller musik. Förr sa jag att jag lyssnar på allt utom opera och hårdrock, något jag inte längre kan säga, men jag har svårt för tung hårdrock med mycket skrik, muller och distade gitarrer.

Du kanske har fått en liten bild av vem jag är som person, men så klart så går det inte att sammanfatta en hel person med lite text, så se det som en översiktsbild… 🙂

Xelcgrevat

Wnt tvyyne xelcgrevat, vd-chmmry rgp. Wnt xna vagr cå aåtbg fägg fätn ngg wnt xna aåtbg bz qrg, zra qrg snfpvarene zvt zlpxrg. Qrg uäe yvyyn grkgra äe fxevirg zrq rgg xelcgb fbz urgre ebg13. Ngg nixbqn zrqqrynaqrg äe yägg, qrg äe onen ngg ebgren obxfgäirean (n-m) gerggba fgrt v nysnorgrg söe ngg så senz eägg grkg. Söe qra fbz vagr bexne töen qrg söe unaq svaaf qrg uwäyc cå fvqna jjj.ebg13.pbz.

Andra intressen

Allt gott!

/Nalle

^..^