Om musik

Musik för mig är inget jag enkelt kan sätta ord på, men jag ska försöka.

I luften finns det syre, det drar vi in genom munnen, ner i lungorna för att filtrera ut syret för att få in det i blodet och transportera runt det i kroppen. Livsviktigt .

I musik finns något, jag vet inte om det är rytm, harmoni, olika beståndsdelar som samverkar eller vad det är, men genom mitt öra strömmar det in i min själ, ofiltrerat, vare sig jag tycker det låter bra eller inte, det strömmar rätt in. Det ger energi, tar energi, påverkar min energi och lämnar mig aldrig oberörd.

Ordet passion räcker inte för att beskriva vad jag känner för musik, det räcker heller inte att säga att musik är livsviktigt, musik är en lika vital del i mig som själ, blod, hjärta och hjärna.

Musik är ett uttryckssätt, oavsett om du är professionell, eller helt takt-och-ton-döv, så kan du uttrycka dig genom musik och påverka andra .

Min egen musik

När det gäller min egen musik så är det alltid uttryck av något, en känsla, en tanke, en upplevelse, eller något annat som har påverkat mig.

Varje egen låt betyder något för mig, men det är inte nödvändigtvis det jag vill förmedla. Jag tänker att det är upp till var och en som lyssnar att plocka ut sin bild ur min låt.

Min musik har flyttat

Den hittas numera på http://jnwmusic.bandcamp.com och även på Spotify (sök på ”jnw”).