Whoomp, there it is! X-max!!! Äntligen!

Dagens låt är av en mycket saknad talang, Marie. Jag känner att jag tappade bort henne efter Roxettes storhetstid, men efter hon lämnat oss hittade jag (tack och lov) en del skatter som hon lämnat efter sig. Detta är en av mina favoriter:

I want to go – Marie Fredriksson

…och så klart ska det bli en bonuslåt även idag, en glad sådan:

Happy – Pharrell Williams

Det var det hela för musikjulkalendern 2020, hoppas du har njutit lika mycket som jag! 🙂

Tänker att om det inte har varit en enda jullåt i denna adventskalender… och kanske tycker du det varit skönt att slippa det så här års, eller så har du saknat det… till dig som saknat det, så kan du få en liten julklapp, dagen till ära! 😉

…å är du intresserad av mer musik (och film) så kan jag rekommendera att kolla igenom extra materialet till min första bok… (eller läsa den kanske?!)

God jul!

Over and out!

^..^