Jaha, då var vi tillbaka med andra veckans inlägg på musikbloggen, går ju som en dans det här…

Först ut idag blir en akustisk version av en skön gammal Queen-slagdänga… en version som bara visslade förbi mina öron och jag fick ta ett par kliv tillbaka för att förstå vad det var jag lyssnade på och stannade kvar och lät öronen smörjas några gånger till…

I Want it all – Peter & Bruno

Som andra låt idag har valet fallit på en låt som jag valt ungefär på samma sätt som jag väljer vin (de få gånger jag handlar det) – jag kollade på titeln och kände – ja, det där är ju en låt jag vill höra… å när mina öron fått smaka en sipp – ja, det är en låt jag vill höra… fler gånger! In i spellistan med den!

Du äger ditt skimmer – Petra Marklund

Nästa låt fick synt-nissen i mig att få svaga knä, elektronisk musik med detaljrikedom, djup och harmonier som får gåshuden att sprida sig från öronen till armarna…

Laminar Flow – Tommy Baynen

Sista låten för detta inlägg blir något relativt färskt från vinylpressarna (eller de digitala motsvarigheterna), efter ett par genomlyssningar är jag rätt säker på att detta är ännu en hit från mr. Sheeran, men troligen inte en radio-slagdänga…

Afterglow – Ed Sheeran

…okej då… tjata inte… en bonus denna veckan också… ett riff som jag knappt trodde skulle komma tillbaka i fler iterationer, men jodå, det håller minst en gång till…

Take it slowly – Mike Perry

Enjoy!

^..^